Saklivilla.com uyarıyor! Sahte firmalara dikkat!!! Sakın Dolandırılmayın!
Saklivilla.com uyarıyor! Sahte firmalara dikkat!!! Sakın Dolandırılmayın!
İzole tatil için villada konaklamak isteyenleri, internet sitelerini birebir kopyalayıp pazarlayan dolandırıcıların, sadece Kalkan bölgesindeki vurgununun 100 milyon lirayı bulduğu tahmin ediliyor.
Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan Mahallesi'ndeki ultra lüks villaları kiralayan şirketler, son aylarda internet sayfalarını birebir kopyalayıp hayali satış ve kiralama yapan dolandırıcıların hedefine girdi. Turistik beldede dubleks, tripleks açık-kapalı havuzları bulunan 4 bin villayı kiralayan 125 şirket, dolandırıcıların web sayfalarını kopyalaması nedeniyle zor günler geçiriyor.

MAĞDUR SAYISI SÜREKLİ ARTIYOR

Virüs salgını nedeniyle bu yıl oteller yerine villaları tercih eden vatandaşlar sahtekarların tuzağına düşüyor. Arama motoru reklamlarını da kullanan dolandırıcılar villa kiralayan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’ne (TÜRSAB) bağlı seyahat acentelerinin fotoğraflarını başka bir şirket adı altında kullanarak vatandaşların kendilerine yönelmesini sağlıyor. Uygun tatil arayışındaki vatandaşlar da dolandırıcıların açtığı paravan sitelerden işlem yapıyorlar. Durumu fark eden kullanıcılardan kimi geldikleri villaların önünde kapı duvar kalıyor kimi de aslında öyle bir seyahat acentesinin olmadığını öğreniyor. Bu yıl özellikle yüzlerce vatandaşın bu tuzağa düştüğü ortaya çıktı.

VATANDAŞ FİRMAYI KONTROL ETMİYOR, YENİ Mİ ESKİ Mİ DİYE BAKMADAN ALIYOR

Vatandaşların en büyük düştüğü hata firmaların yeni mi eski mi olduklarına bakmıyorlar. Örneğin instagram hesabına girip kaç yıllık bir firma olduğunu bile kontrol etmiyorlar. Yeni açılmış bir Instagram hesabı bulunan firmayı en azından sorgulayıp belge görmek istemiyor.  

VİLLA KİRALARKEN DOLANDIRILMAMAK İÇİN NELER YAPILABİLİR?

Bir çok çözümün yanı sıra Türsab aranarak firma sorgusu yapılabilir ve bu şekilde villa kiralama yapılabilir. Şirketlerin yenimi eski mi olduğu sosyal medya hesaplarından kontrol edilebilir, şikayet sitelerinden isimler kontrol edildikten sonra işlem yapılabilir. Google işletme sorgulamalarına  ve puanlarına bakılabilir. Ben sahibiyim diyen şahıslardan kiralama yapılmayabilir. Kiralama yapılacak firmaların basında gerçek haberlerine bakılabilir ve güvenilebilir.

GÜVENİLİR FİRMALARDAN VİLLA KİRALAYIN

İnternet üzerinden emlak danışmanlığı yetkisine de sahip olan SaklıVilla.com Kurucusu Yusuf TEMREL yaklaşık 15 yıl önce bir İngiliz firmasının Antalya Kalkan’da 100 civarındaki villayı İngiltere’deki müşterilerine kiralamasıyla, bölgede yazlık villa kiralama sektörünün başladığını, bunun Kaş ve Fethiye bölgesinden ülke geneline hızla yayıldığını söyledi.  

           

 

SİZE UYGUN VİLLA SEÇENEĞİNE NASIL ULAŞIRSINIZ?

İnternet üzerinden haftalık ya da aylık kiralanabilen villalar, Türkiye’nin hemen her tatil bölgesinde bulunabiliyor.Villaların haftalık ya da aylık konaklama ücretleri sezonun yoğunluğuna, konumuna, konaklayacak kişi sayısına göre farklılık gösterebiliyor.Kiralık villalar misafirlerine günlük rutinlerini bozmadan evlerinin rahatlığında bir tatil imkanı sunmaktadır. Tamamına sahip olduğunuz villanın havuz, mutfak ve diğer imkanları misafire 7-24 hizmet vermektedir. Havuzun sadece size özel olması kalabalık otel havuzlarından çok daha sağlıklı, huzurlu ve dingin bir tatil imkanı sunmaktadır.  Dolayısı ile siz denizin karşısında mı, orman manzaralı mı, şehirde mi, sessiz bir köyde mi tatil yapmak istiyorsunuz kararınızı verin www.saklivilla.com da size uygun villanızı birlikte seçelim.

WhatsApp Destek! Whatsapp
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
Özellik Özellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz